Google Reklam Hizmeti ve Yönetimi
Google Reklam Hizmeti ve Yönetimi

Google reklam hizmeti ve yönetimi için bir ekibe sahip olmanız, sayfanın en üst kısmına daha hızlı ulaşmanızı sağlayabilir. Google’ın AdWords, internet'teki en önemli PPC reklamcılık platformudur. Kullanıcılar artık Google’ın ücretli arama sonuçlarını her zamankinden daha

Alıcıların % 92'si, satın alma kararı vermeden önce işletmeleri bulmak için interneti kullandıklarını ve müşterilerin % 81'i de aynı şeyi yapmaktadır. Bu, mevcut müşterilerin büyük bir çoğunluğunun sizi bir Google araması yoluyla bulduğunu ve potansiyel müşterilerinizin çoğunun da bulacağını

Google arama ağı reklamları, şirketinizin bilgilerini bu aramaların önüne ve arama motoru sonuçlarının en üstüne getirir. Organik arama sonuçlarının üzerindeki ilk 3 reklam noktası, geçmişte, bir kullanıcı arama yaptıktan sonra yapılan tıklamaların% 41'ini almıştır.

Google arama ağı reklamlarının tamamı anahtar kelimelerle ilgilidir. Ürün veya hizmetinizi ararken müşterilerinizin ne aradığını bilmeniz gerekir. Farklı anahtar kelimelerin, sektörlerine, rekabet güçlerine ve Google’ın arama motoru sorgularındaki popülerliğine bağlı olarak tıklama başına farklı fiyatları vardır.

Sonuç olarak, Google AdWords kampanyalarından alakalı trafik ve gelir elde etmek için benzeri görülmemiş bir potansiyel vardır. Google reklam hizmeti size kendi özel profesyonel AdWords danışmanınızı sağlayacaktır. Ardından, istediğiniz sonuçları görene kadar sizi planlamadan uygulamaya ve takip etmeye kadar adım adım Google reklam yönetimini yönlendirecektir.

Bir Google reklam yönetimi oluşturmanın ilk adımı, istediğiniz sonuçları belirlemektir. Google reklam hizmeti, nişinizi araştıracak, kanıtlanmış taktikler uygulayacak ve sonuçların derinlemesine analizine dayanan stratejileri yaratıcı bir şekilde ayarlayacaktır. Yol boyunca performansı izler ve derinlemesine raporlama sağlar. Sonuç olarak, reklam bütçeniz için maksimum kâr elde edilir.

Neden Google Reklam Yönetimine İhtiyacınız Var?

Google AdWords kampanyalarında gezinmek kolay bir iş değildir. Sistem son birkaç yılda oldukça karmaşık bir hal aldı. Online reklamcılık bütçenizden en yüksek değeri elde etmek için, tıklama başına ödeme Google reklam yönetimi konusunda uzmanlaşmış bir ekibe ihtiyacınız var.

Şirketinizin Google arama reklamlarını oluşturmak ve gerçekleştirmek için bir Google reklam hizmetinden yararlanırsanız rakiplerinizden daha iyi durumdasınız demektir. Google arama ağı reklamları, kitleyi, anahtar kelimeleri ve rakipleri belirlemek için çok sayıda ön uç çalışması gerektirir. Ayrıca, olumlu performans sağlamak ve kitlenin farklı reklamlara verdiği yanıtı gözlemlemek için her gün dikkat gerektirirler.

Mükemmel Google arama ağı reklamları oluşturmak, her ikisi de birçok küçük işletme sahibinin pazarlamaya ayırmak istemediği zaman ve testler (sabır olarak bilinir) olduğundan, güvenilir bir Google reklam hizmetinden faydalanabilirsiniz

Google Reklam Yönetimi Neleri Kapsar?

Etkili Google reklam yönetimi birbirine bağlı birkaç konu etrafında döner.

Anahtar Kelime Analizi

Bir şirket için olası satışların girdiği belirli anahtar kelimeleri ve arama sorgularını keşfetme ve hedefleme.

Kanal Stratejisi

Google AdWords, Bing Ads, satış ortağı ağları ve ücretli sosyal medya yerleşimleri, PPC pazarlaması için dikkate alınması gereken kanallardan bazılarıdır.

İzleme

Satın almalarını en yaygın aramalara odaklamak için en sık hangi anahtar kelimelerin/sorguların kullanıldığını öğrenmek için arama terimi raporlarını yakından izleme.

Genel YG'ye dikkat eder ve bunu, ödenen tutarı ve reklam satın almalarının kapsamını belirlemek için bir kılavuz olarak kullanır.

Rekabet Analizi

Rakipler tarafından kullanılan taktikleri ve stratejileri takip etmek anahtar ve zaman alıcıdır. Örneğin, aynı sorgular için teklif vererek doğrudan rekabet edip etmeyeceğinize karar vermek veya bunun yerine bir rakibin gözden kaçırdığı sorguları hedeflemek (rekabet boşluğu).

Negatif Eşleme

Dönüşüm sağlama olasılığını ortadan kaldıran bir kategoriyle eşleşen kullanıcıları filtreleyerek reklam harcamalarını optimize etme. Örneğin, ileri teknoloji ürünü bir moda perakendecisi, reklamlarını kazançların ilk %10'undaki kullanıcılarla sınırlandırabilir. Fiziksel bir işletme, bir restoran gibi, reklamları coğrafi açıdan yakın olanlarla sınırlar.

A/B Testi

Sürekli olarak bölünmüş test, PPC YG'sini optimize etmek için en etkili yöntemlerden biridir. Metin, grafikler ve diğer görüntüleme değişkenleri, en etkili yöntemi bulmak için birbirinin yerine kullanılabilir..

Gördüğünüz gibi, Google reklam hizmeti ve yönetimi stratejik bir girişimdir - bir dizi büyüme hacki veya hile değil. Kârlı Google reklam hizmeti, uzun vadede bilgilendirmek, optimize etmek ve büyümek için veri kullanmak anlamına gelir.