Android Uygulama Yapma
Android Uygulama Yapma

Android uygulama yapma hakkında anlamanız gereken iki temel kavram vardır: nasıl birden çok giriş noktası sağlarlar ve farklı cihazlara nasıl uyarlanırlar.

Uygulamalar birden çok giriş noktası sağlar;

Android uygulama yapma işlemi, ayrı ayrı çağrılabilen bileşenlerin bir kombinasyonu olarak oluşturulmuştur. Örneğin, etkinlik, bir kullanıcı arayüzü (UI) sağlayan bir tür uygulama bileşenidir. "Ana" etkinlik, kullanıcı uygulamanızın simgesine dokunduğunda başlar. Kullanıcıyı başka bir yerden, örneğin bir bildirimden veya hatta farklı bir uygulamadan bir etkinliğe de yönlendirebilirsiniz. Yayın alıcıları ve hizmetleri gibi diğer bileşenler, uygulamanızın bir UI olmadan arka plan görevlerini gerçekleştirmesine izin verir. İlk uygulamanızı oluşturduktan sonra, uygulama temelleri bölümünde diğer uygulama bileşenleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Uygulamalar farklı cihazlara uyum sağlar;

Android uygulama yapma, farklı cihazlar için farklı kaynaklar sağlamanıza izin verir. Örneğin, farklı ekran boyutları için farklı düzenler oluşturabilirsiniz. Sistem, mevcut cihazın ekran boyutuna göre hangi düzenin kullanılacağını belirler. Uygulamanızın özelliklerinden herhangi birinin kamera gibi belirli bir donanıma ihtiyacı varsa, çalışma zamanında cihazda bu donanıma sahip olup olmadığını sorgulayabilir ve yoksa karşılık gelen özellikleri devre dışı bırakabilirsiniz. Google Play'in uygulamanın onlar olmadan cihazlara yüklenmesine izin vermemesi için uygulamanızın belirli donanımlar gerektirdiğini belirtebilirsiniz. Android % 85 pazar payı ile 2 milyardan fazla kişinin kullandığı en başarılı mobil işletim sistemidir, sahip oldukları tek önemli rekabet Apple'ın iOS'udur. Uygulamanızı Android platformunda sunmuyorsanız, çok şey kaybediyorsunuz demektir. Güçlü bir portföye sahip bir Android uygulama geliştirme şirketine ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dünya çapında girişimler, kuruluşlar ve önde gelen markalar için binlerce özel Android uygulaması geliştirdik. Tasarım ve geliştirmeden test ve desteğe kadar, mobil uygulama uzmanlarından oluşan ekibimiz, Android işletim sistemi için sınıfının en iyisi uygulamaları oluşturmak için en son teknolojileri ve tasarım özelliklerini kullanır. Firmamız ile birlikte; Son derece deneyimli Android uygulama geliştiricileri, Mevcut Android uygulamanızı yükseltin, Uygulama geliştiricilerimiz tarafından hızlı uygulama, Android uygulamasının zamanında teslimi, Güvenilir uygulama desteği ve bakımı garantidir.